La momentul când telefonul mobil a devenit o normalitate în viața noastră, am început să fim găsiți oriunde am fi fost și la orice oră. Ne-am pierdut astfel o parte din timpul pentru noi, din intimatate, poate chiar din liniște. Când social media a devenit un must pentru a exista ca persoană sau business, am alocat timp și energie ca să fim prezenți și activi…am mai adăugat un minus la timpul, intimitatea și liniștea noastră..

Iar acum,când limitele fizice și geografice dispar cu desăvârșire în ceea ce privește comunicarea și prezența noastră, când putem fi oriunde si oricând conectați online la un device și la lumea din jur, limitele între noi, timpul nostru și restul cad rând pe rând, moment cu moment. Acum, mai mult decât oricând, avem nevoie să conștientizăm ce ne face bine și ce nu, ce ne încarcă și ce ne epuizează. Avem nevoie să fim în contact intim cu noi, cu interiorul nostru,cu nevoile noastre profunde…Avem nevoie să învățăm să facem alegeri pentru starea noastră de bine, avem nevoie de discernământ, de prioritizare, de asertivitate. Ce alegem între toate meeting-urile, comunitățile, grupurile, talk-urile, live-urile, webinariile care se desfășoară non stop sub ochii noștri? Cui și la ce punem limite? Cui spunem NU ? Sau NU ACUM?

Vă invit să reflectăm împreună în acest weekend cu soare la care sunt acele activități, meeting-uri, cursuri, live-uri care ne hrănesc și ne dau energie și care sunt acele activități care ne epuizează și pe care avem nevoie să le ștergem din agenda noastră…

Vă invit să stați cu voi, să vă conectați cu interiorul vostru, să ascultați cu atenție și blândețe …și poate să explorați mai adânc în voi…”ce senzații simt acum în corp? ce gânduri îmi traversează mintea? ce emoții sunt prezente acum în mine? ce am eu nevoie acum ca să-mi fie bine?”

Acestea sunt întrebări proprii practicii mindfulness…vă invit să vi le adresați cât de des puteți.. veți descoperi lucuri noi despre voi și veți începe să trăiți mai conștient!

Vă îmbrățișez! Să fiți bine!