Ateliere

 

Seară de Meditație Mindfulness

Atelier dedicat descoperirii conceptului de mindfulness si practicii meditatiei ca instrument de schimbare a atitudinii noastre față de viață. Mindfulness este o stare de a fi, un stil de a trăi, care facilitează renunțarea la un mod de viață desfășurat  pe pilot automat și adoptarea prezenței conștiente.  Practica mindfulness îți aduce claritate mentală, te ajută să gestionezi stresul și să îmbunătățești atitudinea față de viață, reduce anxietatea și te învață să trăiești în prezent. Mindfulness ne dezvoltă capacitatea de a privi în interiorul nostru fără să ne judecăm și de a găsi înțelepciunea de a trăi o viață în echilibru și bucurie.

Te invit la o sesiune de o oră și jumătate în care experimentăm diverse practici formale de mindfulness dar si practici informale pe care le putem aplica in viata noastra de zi cu zi. Scopul este să fac aceasta practică accesibilă celor care doresc o schimbare in viata lor in sensul reconectării interioare și readucerii bucuriei în viața lor.

Seara de Yoga și Mindfulness

Alege să petreci o după amiază de duminică dedicată ție și sufletului tău. O sesiune de yoga, exerciții de mindfulness și meditație pentru un corp energizat și o minte liniștită.

Începem cu o clasă de yoga energizantă, facilitată de Alexandra Mandache. Yoga te face să te simti bine in pielea ta, scade nivelul stresului, creste increderea in sine, imbunatateste flexibilitatea fizica și psihica, te învata sa respiri constient si stimuleaza activitatea optima a tuturor sistemelor din corp. Ora de yoga este sustinuta de catre Alexandra Mandache, instructor yoga atestat si se adreseaza oricarui nivel, chiar si persoanelor care nu au mai practicat yoga pana acum.

Continuăm cu meditație și exerciții de mindfulness…ne simțim corpul,  ne ancorăm în respirație,  conștientizăm momentul prezent, practicând blândețea față de noi și față de ceilalți, îndrumați fiind de Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness și meditație.