Contactează-mă

Fie că vrei să programezi o sesiune individuală de mindfulness sau să discutăm despre un program pentru compania ta, mă poți contacta telefonic, prin email sau folosind acest formular de contact.

Telefon

+40722279847

Email

contact@lilianaparaipan.ro

Adresa

Forest Villa Cisnădioara Sibiu

Progran

Luni – Vineri: 9 am – 5 pm

Află cum te pot ajuta

Succesul tău înseamnă mai mult decât putere și bani. Succesul tău ar trebui să se măsoare și în starea ta de bine, bucuria pe care o simți zi de zi, sănătatea ta fizică și mentală. Cu ajutorul unei abordări holistice, bazată pe ultimele descoperiri ale neuroștiinței și a tehnicilor străvechi de mindfulness, ofer clienților mei programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria. 

Sesiuni de Mindfulness 1 la 1

Mindfulness unu-la-unu include exerciții, meditații ghidate și un program personalizat de tehnici pe care vei învăța să le aplici zilnic în viața ta! Sesiunile individuale pot avea loc atat în cadrul întîlnirilor față în față cât și online, prin Skype sau Zoom.

Mindfulness in Compania Ta

Program de corporate mindfulness și wellness care se bazează pe instrumente de management al stresului, tehnici de relaxare și practici menite să prevină epuizarea fizică și mentală a angajaților, să crească motivația și creativitatea pentru ca în final să-și poată atinge obiectivele personale și profesionale.

MBSR - Curs Managementul Stresului prin Mindfulness

Curs bazat pe programul MBSR, dezvoltat inițial de Jon Kabat-Zinn la sfârșitul anilor ‘70 care include componente ale programului de terapie cognitivă bazată pe mindfulness.

Cursul abordează explicit modelele de gândire negativă care pot perpetua stresul și pot conduce la depresie și anxietate. Pe parcursul celor 8 săptămâni, cursul explorează exercițiile esențiale de meditație de mindfulness și ajută la cultivarea de noi metode de a trata ceea ce se întâmplă în corpurile, mințile și viețile noastre. În plus față de diversele forme de meditație pe care le vom practica, cursul aduce în prim plan înțelegerea instrumentelor de reducere a stresului, tehnici de relaxare, comunicare conștientă. A trăi o viață în mod conștient înseamnă a aplica aceste tehnici și instrumente în situațiile de zi cu cu zi ale vieții noastre.

Mindful Workshops

Ateliere de câteva ore cu scop de cultivare a atitudinilor mindfulness si aplicarii instrumentelor specifice in viata ta de zi cu zi. Alege orice format în funcție de disponibilitatea ta de timp și de motivația de a aduce transformări benefice în viața ta

Retreat-uri

Retrageri intensive de câteva zile cu scop de transformare a vieții tale. Abordare holistică, locații liniștite, meniu vegetarian.