Despre mine

Liliana Paraipan

Sunt aici să te ajut.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi are un sens în această lume și că avem nevoie de claritate, curaj și suport pentru a ni-l identifica și urma. Sunt aici să te ghidez în a-ți găsi claritatea interioară, curajul de a manifesta ceea ce ești cu adevărat și bucuria împlinirii. 

Despre mine și drumul meu

Călătoria mea profesională a pornit cu studii în domeniul economic și o perioadă de 10 ani în domeniul pieței financiare, ani în care am încercat sa fac ceea ce „trebuia”. La un moment dat însă, m-am confruntat cu o profundă lipsă de sens..după circa un an de zbatere am înțeles că nu eram pe drumul meu. Am decis să las în urmă tot ce însemna piața financiară și să mă aproprii mai mult de pasiunea mea legată de ființa umană și înțelegerea mecanismelor de funcționare și vindecare  a acesteia.  În 2005, am creat de la zero un business in domeniul spa & wellness, deschizând primele centre spa de zi din București, fiind mai apoi implicată în dezvoltarea a numeroase proiecte spa pe teritoriul țării. Aceasta călătorie în lumea spa s-a desfășurat pe durata a aproape 15 ani și m-a apropiat din ce în ce mai mult de înțelegerea ființei umane. Deși mă bucuram de „succes” și „recunoaștere”, îmi doream să ajung la esență și nu să mă ocup doar de partea administrativă și de management. Îmi doream să simt mai mult sens și împlinire în ceea ce fac.  În 2012, un an de cotitură pentru mine, am început să meditez  și am urmat cursul de health coaching. Iar în 2017 am decis sa renunț complet la responsabilitățile de business management. Mă trezeam cu adevărat. Au urmat cursul MBSR de 8 săptămâni, la University of Massachusetts Medical School in 2018, câteva retrageri în tăcere de 7 zile alături de profesori de mindfulness și apoi cursul de Mindfulness MBSR Teacher în 2019. Știam că, în sfârșit, ajunsesem pe drumul meu. Cu claritate și curaj, am deschis acest nou capitol în viața mea, numit mindfulness. Ceea ce îmi propun este să ajut oamenii să se conecteze la lumea lor interioară, să pășească cu curaj pe calea vieții lor, să găsească echilibrul și sensul în ceea ce trăiesc. 

 

Abordarea mea

Succesul tău înseamnă mai mult decât putere și bani. Succesul tău ar trebui să se măsoare și în starea ta de bine, bucuria pe care o simți zi de zi, sănătatea ta fizică și mentală. Cu ajutorul unei abordări holistice, bazată pe ultimele descoperiri ale neuroștiinței și a tehnicilor străvechi de mindfulness, ofer clienților mei programe personalizate aplicabile imediat în viața reală, menite să aducă echilibrul și bucuria. 

Scrie-mi aici

Telefon

+40722279847

Email

contact@lilianaparaipan.ro

Program

Luni- Vineri: 10 am – 5pm