Mindfulness în Compania Ta

Corporate Wellbeing

Studiile internationale realizate atat in companiile mari, cat si in cele mici si mijlocii, demonstreaza ca programele de mindfulness și wellness in companii contribuie cu intre 25% si 55% la cresterea productivitatii organizatiei si a stabilitatii si eficientei angajatilor.  

Succesul unei companii se bazeaza in mare masura pe oameni. Avem nevoie de creativitatea lor la locul de munca, de eficienta și de implicare…Toate astea le putem obtine daca oamenii cu care lucram sunt sanatosi, optimisti si motivati. 

Acest fenomen se explica prin faptul ca ca, in zilele noastre, resimtim din ce in ce mai mult o lipsa acuta de sens in tot ceea ce intreprindem, si pentru ca nevoile oamenilor devin tot mai diferite si in continua schimbare. Astazi putem vorbim de lipsă de concentrare, maine de o durere de spate cauzata de stres acumulat iar peste ceva timp chiar de o îmbolnăvire gravă.

 Pentru a preveni sau trata unele din aceste provocări, vă propunem un program de corporate mindfulness și wellness care se bazează pe instrumente de management al stresului, tehnici de relaxare și practici menite să prevină epuizarea fizică și mentală a angajaților, să crească motivația și creativitatea pentru ca în final să-și poată atinge obiectivele personale și profesionale.

Prea mult stres și oboseală? Invață să te oprești, să analizezi, să evaluezi și să observi ce simți. Apoi poți alege cum să răspunzi situațiilor stresante în loc să te lași purtat de evenimente. 

 

Oferta de Ateliere corporate wellbeing și mindfulness

Creșterea creativității prin Mindfulness si pictură

Atelier ce combină exerciții de mindfulness cu bucuria culorilor și a picturii având ca scop creșterea puterii de concentrare, dezvoltarea creativității, învățarea instrumentelor de management al stresului și cultivarea atitudinilor de acceptare, răbdare, încredere, curiozitate. Îmbunătățește starea de spirit a angajaților, crescându-le motivația și gradul de implicare la job.

Durata: 4 ore 

Nr participanti: min 6 – max 12 pers

Pret: 125 lei/pers

Calmarea Minții prin Mindfulness și desen de mandale

Atelier care îmbină exercițiile de mindfulness cu desenarea de mandale, având ca scop dezvoltarea atenției, calmarea minții, îmbunătățirea creativității. Crește eficiența și motivația angajaților.

Durata: 3 ore 

Nr participanti: min 8 – max 20 pers

Pret: 100 lei/pers

Atelier de managementul stresului prin mindfulness și tehnici de relaxare

Atelier dedicat descoperirii și explorării conceptului de mindfulness ca instrument de creștere a clarității mentale și a rezilienței emoționale, acceptare și adaptare la situațiile din viața personală și profesională, instrument de management al stresului și tehnică de relaxare. Crește productivitatea și gradul de implicare a angajaților la locul de muncă.

Durata: 2 ore

Nr participanti: min 8 – max 50 pers

Pret: 90 lei/pers

Concentrare și echilibru prin yoga și mindfulness

O sesiune echilibrantă de yoga, exerciții de mindfulness și meditație pentru un corp energizat și o minte calmă. Crește gradul de motivare a angajaților, îmbunătățește eficiența și concentrarea acestora la job.

Durata: 2 ore

Nr participanti – min 6 – max 20 pers

Pret: 75 lei/pers

Mindful Leadership

Atelier de mindfulness dedicat managementului unei companii. Instrumente practice de reconectare la misiunea si sensul tău care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele personale și profesionale cu inspirație, echilibru și creativitate. Tehnici de management al stresului specific pozițiilor de management în companii. Inteligență emoțională în leadership.  

Durata: 2-3 ore (in functie de nr participanti)

Nr participanti – min 4- max 12 pers

Pret: 250 lei/pers

Fitness pentru Minte

Program de 8 săptămâni a câte 1h30min pe săptămână – program dedicat creării de noi obiceiuri în vederea creșterii performanței și dezvoltării de abilități pentru inteligență emoțională, reziliență și gândire pozitivă. Are la bază metode dovedite științific de modificare a creierului prin efectele neuroplasticității. 

Durata 8 săptămâni

Nr participanti 4-10 pers

Pret 800 lei/pers

Contactează-mă

Telefon

+40722279847

Email

contact@lilianaparaipan.ro

Program

Luni – Vineri: 9 am – 5 pm